Slide background

We zijn een grafisch bureau gevestigd in Amsterdam

OVER SHOEFF DESIGN

Shoeff Design is een grafisch ontwerpbureau dat is ontstaan uit enthousiasme voor goede grafische communicatie, vormgeving en het samenwerken met het oog op een mooi eindresultaat. Onze kracht ligt in het omzetten van een communicatieplan in een effectieve grafische uiting. Door de kleinschaligheid gaat de communicatie met de klant bijzonder vlot.

De visuele presentatie van een organisatie is erg belangrijk. Deze (persoonlijke) identiteit is het visitekaartje van uw organisatie, die in belangrijke mate bijdraagt aan de kracht en persoonlijkheid (uitstraling) van uw organisatie.

OVER DE STICHTER

Mijn naam is Hamid Oujaha en ik ben sinds 1998 werkzaam als grafisch vormgever. In datzelfde jaar ben ik afgestudeerd voor de opleiding Grafische en typografische vormgeving aan de Academie voor Kunst en Industrie (AKI) in Enschede. Daarnaast heb ik de post-academie Visuele communicatie gedaan aan de Rijksacademie voor Beeldende Kunst in Amsterdam. Gedurende een periode van ongeveer 8 jaar heb ik voor verschillende ontwerpbureaus gewerkt, waarna ik in 2016 besloot om mijn eigen bureau te beginnen en als freelancer verder te gaan.
Mede door mijn academische achtergrond en jarenlange werkervaring op het gebied van grafische vormgeving heb ik vele opdrachtgevers verder kunnen helpen met hun projecten. Deze projecten kunnen zeer divers van aard zijn, variërend van het ontwerpen van een nieuwe huisstijl tot het opzetten van een gloednieuwe website.

Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.” Steve Jobs

“The goal of a designer is to listen, observe, understand, sympathize, empathize, synthesize, and glean insights that enable him or her to make the invisible visible.” Hillman Curtis

“If you think good design is expensive, you should look at the cost of bad design.” Ralf Speth