Een huisstijl is ook wel de visuele uitstraling van uw bedrijf, met het logo als uitgangspunt. Daarnaast bestaat een huisstijl uit consistent toegepaste kleuren, typografie (lettertypen) en vorm- en stijlelementen. Dit zorgt voor (her)kenbaarheid van uw onderneming.

Omdat wij mensen visueel zijn ingesteld, vormt de huisstijl een cruciaal onderdeel in communicatie-uitingen. Het is de eerste kennismaking. Met uw huisstijl laat u zien wie u bent, wat u doet en waar u goed in bent. Een huisstijl draagt dus bij aan het opbouwen en behouden van een goed imago. Met uw huisstijl kunt u zich onderscheiden van de concurrent.

Bij Shoeff Design zitten we niet vast aan één stijl. Doen! voelt zich thuis bij iedereen. De uiteenlopende klanten uit diverse branches onderstrepen dat. Van A(dvocaten) tot Z(uiderkwartier). Uw huisstijl krijgt vorm aan de hand van uw eisen en wensen. We ontwerpen enkele logo’s (enkel en alleen voor u!) en op basis daarvan werken we naar het ideale, definitieve design toe.

Bij Shoeff Design kiest u uit verschillende pakketten die ieder diverse huisstijlelementen bevatten. Uiteraard heeft u ook de mogelijkheid zelf een pakket samen te stellen, u kunt hiervoor vrijblijvend een offerte aanvragen.

Een logo bouwen we hier in drie stappen
Op basis van een moodboard wordt er eerst geschetst, dan volgt een ronde varianten en tenslotte wordt het logo afgewerkt. Zo is er ruimte voor jouw feedback en ons creatief proces. Op het einde van het proces krijg je een mooi pakketje met alle bestandsformaten voor online en offline gebruik.

Een sterk logo dat overal terug komt.
Dat is de eerste stap. Shoeff Design waakt ook over lettertypes, kleuren, patronen, beeldgebruik en tone of voice. Zo creëer je een professioneel imago dat kwaliteit uitstraalt en de basis legt voor de vertrouwensrelatie die je met je cliënteel opbouwt.